top of page

Vilka problem har jag löst för mig själv?

Jag har läkt mig själv från en destruktiv relation till mig själv, andra och världen. Gått från medberoende till mer självständig. Läkt mig själv från svår utmattningsdepression där jag ville ta mitt eget liv och få slut på lidandet som hade ett stort grepp om mig.

I nästan 12 års tid har jag försökt att hitta hur jag som människa behöver leva för att vara i läkning.

Allt från hur kost och näring, sömn, motion, stress och olika miljöer påverkar mig och min hjärna till att förra sommaren komma i kontakt med en gemenskap från USA med Dr.Erin Fall Haksell i spetsen lärde mig mer om kvantfysik och de universella lagarna. Lärde mig mer om själens läkning och om hur TRAUMAN påverkar oss människor.


Trauman påverkar oss på en individuell nivå, en gruppnivå och en universell nivå.

Det var genom hennes lära och new tought movement som jag fått lära mig mer om hur alla energier påverkar oss och att allt är energier. Att energierna har olika vibrationer och dessa vibrationer påverkar oss indirekt och direkt.


Vi som människor är skapta för utveckling, expansion och läkning. Vi är kreativa varelser av vår natur. Vi behöver rörelse. Allt inuti oss och utanför oss är i ständig rörelse.

Vi har olika energisystem i oss som påverkar varandra. Vi är en helhet med tankar, känslor, kropp, själ, ande. Om du har sår i själen så visar det sig även som en sjukdom i din kropp.

När vi läker våra sår i vår själv läker vi även vår fysiska kropp.


Jag har bivit mer medveten om hur vi programmeras från det att vi ligger i magen och hur vi fortsätter att programmeras varje sekund vi är vakna och sover. Dygnet runt. Det tar aldrig slut. Våra energier som vi har i form av tankar och känslor smittar av sig på omvärlden. Är jag orolig och stressad så blir även min omgivning det. Är jag lugn och harmonisk blir min omgivning det.

Jag har lärt mig att jag kan kontrollera mina känslor och tankar. Jag har lärt mig att vi har tankar som vi tänker omedvetet på autopilot och vi inte är medvetna om våra tankar kan vi heller inte programmera om oss. Så tänker vi oftast negativa tankar utan att förstå det så skapar vi sjukdom i våra celler.


Är vi i negativa miljöer skapas sjukdom i våra celler. Stress är tex farligt för våra celler om vi utsätts alldeles för länge under psykisk stress. Om mamman är stressad när barnet ligger i magen ärver barnet den stressen direkt från början. Barnet kan födas sjukt. ALLT hänger ihop.

Jag har lärt mig att vi alla går runt med obearbetade trauman, stora som små och att det är dessa trauman som gör oss sjuka.


Det är nämligen så att vårt försvarssystem vill skydda oss från att känna och uppleva dessa "trauman" och tränger då undan dem i det undermedvetna där det ligger och pyr. Och så skapas en inre stress, oro, rädsla, skuld, skam, ilska som i sin tur bryter ner våra celler i kroppen. I mitt fall var det mina hjärnceller som bröts ned under en längre tid och som skapade min utmattningsdepression. I andra fall kan det var sköldkörteln som byts ned, eller tarmen osv osv. Värk i kroppen är ett symptom av värk i själen.


Jag har också lärt mig att varenda människa är kapabla att läka sina egna trauman och starta en process av ren och skär läkning så att cellerna kan reparera sig. Dr. Joe Dispenza m.fl. forskare inom området har tittat på detta med kvantfysik och de universella lagarna i över 30 års tid. Det finns oändligt mycket forskning inom området på hur vi kan vara i läkning och hjälpa våra kroppar och själar att skapa mer välmående. Det räcker inte att äta bra och motionera samt vila om du har mängder av stagnerad energi i ditt system så som ilska, oro, stress. Du måste först ta hand om dessa trauman och frigöra dem från systemet och programmera om din känslor och tankar eller triggers om kosten näringen ska ha den önskade effekten. Självklart hjälper det till att tanka kroppen med bättre näring men det räcker inte fullt ut. Och vi orkar inte äta bra om vi mår dåligt i själen. Oftast stoppar vi i oss alldeles för mycket belöningsmat när vi inte mår bra i själen.


Vill du verkligen läka dig själv på djupet så behöver du börja en resa in i dig själv. Lära dig att sitta med din känslor och tankar och ta hand om dem. Ge dem kärlek, förlåta dig själv och andra som orsakat dig smärta. Händelser som orsakat dig enorm smärta. Låt smärtan komma upp till ytan och frigöras ut från ditt system. Det ska inte vara kvar där.


Jag kan guida dig och coacha dig och du kan gå en 8 veckors kurs hos mig tillsammans med andra kvinnor som behöver bli mer medvetna om hur allt hänger ihop. Det är en resa som behöver göras för att få ro i själen och hamna i läkning.17 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 hozzászólás


Ser så mycket fram emot våra möten. Också jag har upplevt hur nedbrytande trauma kan vara och vilka ”oanade” gåvor som finns för oss om vi förstår vår kraft i tanke och fokus. Attraktionskraft. Tack att du tagit detta initiativ och öppnar så generöst för att nå fler ❤️🙏🏼🥰

Kedvelés
bottom of page