top of page

KOM! Vi gör det tillsammans.

Under många år har jag känt mig så oerhört ensam i mitt tillfrisknande från utmattningsdepression, destruktiva beteenden, negativa tankar, ilska, hopplöshet och känslor av att jag är misslyckad.

Jag har letat och letat och letat efter lösningar på hur jag ska må 100% bra inifrån och ut.

Några saker jag lärt mig på dessa 12 år är att jag behöver stödet från andra. Jag kan inte vara ensam i min kamp. Jag behöver stödet, peppen, gemenskapen för att växa och för att komma framåt.

Vissa gemenskaper har gett otroligt mycket värde, energi, glädje och support. Andra har dränerat mig utan att jag förstått det själv.

Jag har länge velat starta ett community för vilsna kvinnor som inte riktigt hittar ett liv med högre mening, som inte riktigt får till den där känslan av acceptans, glädje, tacksamhet och förståelse för sig själva.

Nu startar jag en community online för oss som behöver lyfta, vädra och diskutera vårt mående och hitta verktyg som hjälper oss att ta oss framåt till ett mer glädjefyllt liv. Ett liv med mer meningsfullhet och känslor av att duga, älska oss själva och dem vi lever ihop med. Hitta nya sätt att leva på som ger oss mer kvalité och lust och längtan att gå up ur sängen varje dag.

Det kommer att kosta 500 kr per månad att få delta på dessa onlineträffar och det kommer att vara ett nytt tema varje vecka som vi kan reflektera över från gång till gång. Inga frågor är för stora eller för små. Varje session startar med en grundande meditation och andningsövning och avslutas med en stund i TACKSAMHET och kärlek. Däremellan pratar vi och delar med oss av det som tynger oss just nu.

Vill du delta?

Måndagar 19.30-20.30 via zoom.

Skicka ett mejl till mig eller gå in på min hemsida och köp produkten. Jag kontaktar dig när du gjort beställning.KOM! VI GÖR DET TILLSAMMANS.

66 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Yorumlar


bottom of page