top of page

Att läka tillsammans

Ju längre tiden går desto mer jag läser på om trauma och läkning desto mer och mer övertygad blir jag att vi människor verkligen behöver mer gemenskap. Närvaro, människor som på riktigt bryr sig och människor som på riktigt älskar sig själva. Någonstans har mänskligheten i väst tappat bort gemenskap, kärleksfulla relationer och kraftfulla läkande energier. Fokus har varit på jobb, karriär, prestation, jobba ända in i kaklet, stressa, inte känna efter. Bara prestera, prestera och prestera.

Det är inte det vi är skapade att vara eller göra. Vi är mänskliga varelser skapade av GUD, alltet. Källan till allt levande är gudomlig kraft och energier som hela tiden expanderar och förvandlas. När vi som mänskliga varelser inser hur stort det är och hur allt hänger ihop börjar vi också inse värdet i våra liv. GUD skapade inte oss för att vi skulle hata oss själva, andra och världen. Gud skapade inte oss för att vi skulle må dåligt. Han skapade oss för att vi skulle inse hur unika vi är. Var och en av oss. Vi människor föddes med den egna fria viljan.

Vi har bara två måsten i livet och det ena är vi måste välja och det andra är vi måste dö från den här fysiska formen.

Vi är inte våra kroppar, vi är inte våra tankar och vi är inte våra känslor. Vi är en bieffekt av det vi varit med om. Alla erfarenheter, händelser som vi varit med om hittills i våra liv har format oss till dem vi tror att vi är idag.

Men när vi börjar programmera om oss själva och inser vår sanna natur så kan vi vara vad som helst. Vi kan själva välja hur vi vill tänka, känna, agera om vi bara inser att vi har den makten. För GUD gav oss den när han skapade oss.


Jag vet att det jag skriver kan låta flummigt. För några månader sedan förstod jag inte heller detta. Men tack vare min utbildning till traumacoach med psykologen Dr.Erin från USA har jag fått ett nytt medvetande. Med hjälp av forskning inom psykologin och kvantfysiken bland annat så klarnar mer och mer för mänskligheten. Vill ni lära er mer kan ni tex läsa boken "Bryt ovanan att vara dig själv. Hur du förlorar medvetandet och skapar dig ett nytt" skriven av Joe Dispenza. Det har verkligen varit en stor ögonöppnare för mig att läsa den och lyssna på hans föreläsningar. Det finns så många olika förespråkare inom det här området. Världen håller på att vakna.
49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page