top of page

2024 blir året då jag bloggar mer

Så då är året 2024 igång. Jag har bloggat förut i omgångar men aldrig riktigt kommit igång. Varför vill jag blogga just nu då? Jo för jag har så ofantligt mycket jag vill dela med mig av. Bloggen kommer antagligen att uppdateras ca 1 gång per vecka på söndagar då jag sammanfattar veckan som varit och reflekterar över frågorna VAD har jag lärt mig? VAD vill jag fortsätta med? VARFÖR vill jag det? VAD är målet med veckan som kommer? VARFÖR? Detta blir ett sätt för mig att hålla mig till mina planer inom HÄLSA & VÄLMÅENDE, PERSONLIG UTVECKLING, ARBETE/KARRIÄR, RELATIONER. Tacksamhet är något som kommer att beröras många gånger i den här bloggen. Även kvantfysik, universella lagar, meditation, andning, medvetenhet, traumacoaching, hur vi håller vårt stressystem i balans och mycket mycket mer.


Jag kommer att dela med mig av min resa från utmattningsdeprimerad och självmordsbenägen småbarnsförälder till nutid. Hur jag tagit mig ut ur ett destruktivt liv till att vara mer levande och kärleksfull än någonsin tidigare.
7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page