top of page
Kvinnor som skrattar i soffan

KOM! Vi gör det tillsammans

En trygg gemenskap via zoom där vi kvinnor får dela med oss av livet. Där vi kan växa tillsammans och utbyta erfarenheterna vi varit med om. Hur vi tagit oss ut ur olika livskriser eller destruktiva tankar och beteendemönster som inte gynnat oss.

För dig som behöver stöd i livets mitt och hitta ny mening, lust och glädje. 500 kr/månad

För rabatt teckna dig för minst 6 månader och spara 25%

Ensam är inte stark

Under många år har jag känt mig så oerhört ensam i mitt tillfrisknande från utmattningsdepression, destruktiva beteenden, negativa tankar, ilska, hopplöshet och känslor av att jag är misslyckad.

Jag har letat och letat och letat efter lösningar på hur jag ska må 100% bra inifrån och ut.

Några saker jag lärt mig på dessa 12 år är att jag behöver stödet från andra. Jag kan inte vara ensam i min kamp. Jag behöver stödet, peppen, gemenskapen för att växa och för att komma framåt.

Vissa gemenskaper har gett otroligt mycket värde, energi, glädje och support. Andra har dränerat mig utan att jag förstått det själv.

Jag har länge velat starta ett community för vilsna kvinnor som inte riktigt hittar ett liv med högre mening, som inte riktigt får till den där känslan av acceptans, glädje, tacksamhet och förståelse för sig själva.

Nu startar jag en community online för oss som behöver lyfta, vädra och diskutera vårt mående och hitta verktyg som hjälper oss att ta oss framåt till ett mer glädjefyllt liv. Ett liv med mer meningsfullhet och känslor av att duga, älska oss själva och dem vi lever ihop med. Hitta nya sätt att leva på som ger oss mer kvalité och lust och längtan att gå up ur sängen varje dag.

Det kommer att kosta 250 kr för 4 gånger eller 187,50/månad i 6 månader att få delta på dessa onlineträffar och det kommer att vara ett nytt tema varje vecka som vi kan reflektera över från gång till gång. Inga frågor är för stora eller för små. Varje session startar med en grundande meditation och andningsövning och avslutas med en stund i TACKSAMHET och kärlek. 

Vill du delta?

Måndagar 19.30-20.30 via zoom.

Skicka ett mejl till mig eller köp direkt från min onlinebutik.

KOM! VI GÖR DET TILLSAMMANS.

bottom of page