top of page

Misslyckad???

Hur känns ordet misslyckad för dig? När känner du dig misslyckad? Har du någon gång känt dig misslyckad?

I veckan som var fick jag upp känslor till ytan av att jag ÄR misslyckad. Hela jag kände mig så så misslyckad! Vart kom alla dessa känslor från?

Jo antagligen från gamla #trauman som kommit upp till ytan som legat i mitt undermedvetna och grott i många många år. Känslor jag tryckt undan och istället försökt att blunda för och sopa under mattan och istället bara peppat mig själv och peppat mig själv och peppat mig själv.

Men nu när de bubblade upp till ytan med sådan fullständig kraft förstod jag att jag var tvungen att titta på dem. Ta reda på var de egentligen kom från. Det räckte att jag blundade och tog några djupa andetag och frågade mig själv VARFÖR känner jag mig misslyckad? Jo då vällde det ut massa förklaringar. Jag är en dålig mamma!! Allt jag gjort hittills i mitt liv har bara varit misslyckade val. Jag har valt att vara misslyckad pga av de val jag hittills gjort i mitt liv. Det var alltså detta som kom fram ur mitt undermedvetna som jag tvingades att titta på.

Jag fick distans efter ca 5 minuter efter att tårar och skrik och uppgivenhet fått komma ut. Och sedan var det lugnt. Det var helt stilla. Jag kunde börja fråga mig själv om det verkligen var sant. Det var det ju inte. Inget av det jag tryckt ned i mitt undermedvetna var sant!


Det behövde komma upp till ytan för att omvandlas. En tryckventil som kokade över. Det var dags att släppa taget om de tankarna om att jag var en misslyckad människa.

För INGEN människa är misslyckad. Aldrig någonsin är vi misslyckade.

Vi har inte fått ett liv här på jorden om vi inte var önskade och älskade från första stund.

Vi är perfekta precis så som vi är. Med alla våra brister också.

Det var så förlösande att få ut allt detta. Min värk i bröstet försvann så fort jag accepterade att detta bara var en osanning som mitt EGO försökt att lura mig med i så många år. Stressen var som bortblåst. Jag kände inre frid igen.


Hur ventilerar du din tryckkokare????46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Комментарии


bottom of page