top of page

Gemenskap är så så viktigt i dagens samhälle

Finns det något viktigare än gemenskap och stöttning i dagens samhälle? Vi har blivit ett land med över 50% ensamhushåll. Det är inte klokt så ensamma folk känner sig i vår tidsepok. Att ha en trygg, stöttande gemenskap är ju det viktigaste som finns. Känna sig älskad, sedd och hörd. Det är vårt primära grundbehov. När man är ensam har man också mycket sämre förutsättningar ekonomiskt. Det är inte rättvist att människor som är ensamma och kanske sjuka att de inte får rätt stöd och support av samhället.


I helgen var jag på ett magiskt event där vi tillsammans arbetar för att hjälpa människor till ett bättre liv. Både med hälsan och ekonomin. Herbalife finns i hela världen och har funnits i mer än 40 år. I Sverige firade vi 30 års-jubileum.


Jag blir så oerhört tacksam för att vara en del av det företaget. Jag har varit en del av det i 13 års tid nu. De storys som berättades på scen fick mig verkligen berörd. Ensamstående mammor som fått sin hälsa tillbaka och kan vara den bästa versionen i sitt liv och orka leka med sina barn. Utslagna tonåringar som hamnat snett och suttit inne och druckit oerhörda mängder alkohol för att döva sin ångest som nu varit fri från alkohol i 8 år och fått en helt fantastik familj och två små barn. Ett liv med mening, hälsa, glädje och lycka. Överviktiga medelålders kvinnor med värk som tappat massor i vikt fått oerhört mer energi och orkat börja träna igen. Alla säger samma ska. Ett bättre liv på alla plan!

Alla jag kommer i kontakt med har några av följande problem som de söker hjälp för: Utmattning, depression, värk, problem med magen, huvudvärk, sötsug, övervikt, sömnproblem och mycket oro. Oro för ekonomin, framtiden och hälsan.


Ska det vara såhär i dagens Sverige??? Nä det är inte ett sådant Sverige jag vill ha och framförallt inte att mina barn ska växa upp och verka i. Vi behöver hjälpas åt alla tillsammans att skapa en bättre kultur. Tillsammans kan vi öppna våra hjärtan, sträcka ut en hand och hjälpa en person i taget att få tillbaka mer livsglädje. Livet är inte till för att överlevas. Det är till för att levas och njuta av att levas.


Är du intresserad av att vara en del i den här gemenskapen och tillhöra en grupp hälsosamma, glada, positiva, härliga och kärleksfulla människor? Ja du ska du verkligen höra av dig till mig <334 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page