top of page

Allt du behöver finns inom dig

Jag har en inre drivkraft att få hjälpa mina medmänniskor. Att vara en lyssnande och icke dömande person som ser gott i alla jag möter.

 

För att kunna göra det behöver jag ge mig själv kärlek varje dag och förlåta mig själv för snedsteg som gör att jag växer som människa. Misstag är lärdomar som tar mig framåt.

 

Jag brinner för att få varenda människa jag möter att förstå  att inuti dem finns all den potential de behöver för att må bra och känna lust inför livet.

Utbildad Reikihealer på MASTERNIVÅ

Lärare, föreläsare, författare samt hälsocoach.

Behöver du någon att vara utbränd eller utmattad tillsammans med?

Som för dig att känna dig mindre ensam?

Som vet hur det är att vara så dålig både fysiskt och psykist att inte klara av att ta hand om sig själv.

En som tror på dig och förstår dina behov?

Som sakta men säkert kan guida dig att få tillbaka din kraft och hitta tillbaka till ett hållbart liv som ger dig energi, lust och glädje igen.

Jag kanska är den där personen du behöver i ditt liv. jag har vandrat den långa vägen och vet hur det går att komma tillbaka efter lång utmattningsdepression och psykisk ohälsa.

Jag vet hur du kan komma tillbaka starkare, klokare och gladare, piggare och en ny version av dig själv.

TILLSAMMANS ETT LITET STEG I TAGET.

 


Kvinna på Window Sill

Min berättelse

Det var i mars 2011 som allting rasade. Fasaden jag hållt upp i så många år utan att förstå det själv. När jag blickar tillbaka på tiden före min kollaps kan jag förstå varför det tog helt stopp. Men när jag var där, mitt upp i det, så förstod jag ingenting. Den enda känslan jag hade var – VARFÖR händer det mig? Jag kände mig mer död än levande. Faktum var att jag hade planer på att ta livet av mig trots att jag hade två underbara barn. En son på 5 och en dotter på 1 år. Jag tänkte att de klarar sig mycket bättre utan mig. En värdelös mamma som inte ens orkar ta sig upp ur sängen. Jag hade ingen koll på någonting. Om det var dag, morgon, kväll eller natt. Jag visste inte om jag hade ätit eller duschat.  

höst Legs

Circle of sisterhood

Hitta din inre kraft tillsammans med andra kvinnor.

 

Det finns oerhört många kvinnor i dagens samhälle som mår både fysiskt och psykiskt dåligt. Vi vet att det har med vår livsstil att göra och att stressen och maten påverkar vår hälsa.

Men den själsliga och andliga biten glöms oftast bort.

I kvinnocirkeln Circel of sister hood hittade jag styrka, mod och kraft att gå djupare i min andlighet.

Gruppen finns både på facebook och på Instagram.

Välkommen att ska medlemskap genom att klicka på knapparna.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page